Livrare & plata

PLATA

      vă pune la dispoziție două modalități de plată:

1. Plata ramburs la ridicarea produselor de la curier. Achitați când se va livra produsul/e.

2. Plata prin Ordin de plată. Veți primi detaliile de plată în momentul confirmării comenzii de către un agent de vânzări.


LIVRARE

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare ales de dumneavoastra.

Produsele se vor livra in ambalajul original, asa cum vin de la producator + ambalaje de protectie.


Termen livrare  24 - 72  ore de la confirmarea comenzii.

*Taxa transport - 20 lei (TVA inclus) - taxa unica.

Curierii livreaza in intervalul orar 9:00 - 17:00 de Luni -Vineri.

GRATUIT  pentru comenzi: cu valoare mai mare decat 300 lei.**

* Taxa transport unica de 20 lei este valabila pentru colete  pana la 1 kg si localitatea de livrare sa se gaseasca in reteaua de acoperire a firmelor de curierat ce poate fi consultata aici: Lista localitati Urgent CargusLista localitati Nemoexpress, Lista localitati Fan Courier . Pentru coletele ce depasesc 1 Kg se plateste 1 lei/kg suplimentar, si 1 lei/km suplimentar pentru localitatiile aflate in afara retelei de acoperire a firmelor de curierat.

**Produsele volumetrice si de o greutate peste medie se tarifeaza suplimentar. Greutatea dupa care se calculeaza transportul este greutatea volumetrica a produsului si nu greutatea efectiva a acestuia. Costul transportului se calculeaza  si va fi  comunicat de catre operatorii nostri (se pot percepe km suplimentari pentru localitatile din afara ariei de acoperire a firmelor de curierat).

       Ne rezervăm dreptul sa nu mai deservim clientii care provoacă indirect pagube prin neprimirea coletelor de la curieri sau neridicarea acestora de la sediile Curierului  in cazul in care au ales acest lucru in momentul confirmarii comenzii.